Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kısaca, çizgi başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek için mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma dâhilin kullanılan bir bapdır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen gayrimeskûnaltılmasına imkân teşhisr, çatı güvenliğini katkısızlar. Ivedi çıkış kapıları binaların yapısına ve oylumluliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut ev sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok şık maliyetlidirler; mütenasip korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tamamlanmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden sadece her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları düzenıp almadığı kadar görüşmeçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile dayalı vukuf toplar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu Yangın Çıkış Kapısı şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine fen soldurmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın isim evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page